Kurduğu site üzerinden genç kızları dolandırıyordu! Konya polisi kelepçeyi taktı

Konya’da kurduğu internet sitesi üzerinden kendisini personel alımı yapan firmanın halkla ilişkiler müdürü olarak tanıtıp özellikle genç kızları hastanelere personel alımı yaptığını söyleyerek dolandırdığı öne sürülen zanlı yakalandı.

Kurduğu site üzerinden genç kızları dolandırıyordu! Konya polisi kelepçeyi taktı

Konya’da 10 genç kızın, Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ekiplerine iş ararken dolandırıldıkları yönünde şikayette bulunması üzerine çalışma başlatıldı.

“İŞİN OLSUN” ADIYLA SİTE KURMUŞ

Yapılan araştırmalarda, Y.A. (22) isimli şahsın “işin olsun” isimli internet sitesi üzerinden kendisini Konya Şehir Hastanesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine eleman alımı yapan firmanın halkla ilişkiler müdürü olarak tanıttığı belirlendi.

POLİS YAKALADI

Polis, şüphelinin özellikle başvuru yapan genç kızlardan evraklarını isteyip banka hesabına 120 TL yatırmalarını istediğini de tespit etti. Daha önce de aynı yöntemle birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen şüpheli Y.A, polis tarafından yakalayarak gözaltına alındı.

kurdugu-site-uzerinden-genc-kizlari-dolandiriyordu-konya-polisi-kelepceyi-takti.jpg

MAĞDUR SAYISI ARTIYOR

Şüphelinin gözaltına alınmasının ardından mağdur olan kişilerin polis merkezlerine giderek şikayette bulunmaya devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.