MasterChef Türkiye’de etliekmek tartışması! Konya mı? Kastamonu mu?

Ekranların ilgiyle izlenen yemek yarışma programı MasterChef Türkiye’nin akşamki bölümünde biri Konyalı iki yarışmacısı “etliekmek” iddiasına girdi. “Etliekmek Konya’nın mı Kastamonu’nun mu?” sorusuna iki şef de beklenen cevabı verdi.

MasterChef Türkiye’de etliekmek tartışması! Konya mı? Kastamonu mu?

MasterChef Türkiye, son dönemde ilgiyle izlenen bir yemek yarışma programı. Hem şefler hem de yarışmacılarıyla büyük ilgi gören MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan 73. bölümünde iki yarışmacının “etliekmek” iddiası vardı.

KONYA MI? KASTAMONU MU?

Kırmızı takım kaptanı Hamza ile Konyalı yarışmacı Emre, “Etliekmek Konya’nın mı Kastamonu’nun mu?” iddiasına girdi. Cevabı bütün Türkiye tarafından bilinen soru, Somer ve Mehmet şeflere soruldu. İkisi de aynı cevabı verdi ve etliekmeğin Konya’nın olduğunu söyledi. Mehmet şef, üstüne basa basa, “Her şeyin bir yöresi var. Etliekmek Konya’nındır nokta!” ifadelerini kullandı.

Konyalılar şimdi, iddiayı kaybeden Hamza’nın saçını pembeye boyatacağı günü bekliyor.

masterchef-turkiyede-etliekmek-tartismasi-konya-mi-kastamonu-mu.jpg

MASTERCHEF İKİ KEZ KONYA’DA ÇEKİLDİ

İlgiyle izlenen programın geçtiğimiz sezonlardaki iki bölümü Konya’da çekilmişti. MasterChef ekibi, Konya’da etliekmeğin tadına da bakmıştı. Somer şef de cevabını verirken bunu dile getirdi, “Biz her Konya’ya gittiğimizde ilk yediğimiz şey etliekmek. Etliekmek, bütün Türkiye’de kime sorsan Konya’nındır.” dedi.

masterchef-turkiyede-etliekmek-tartismasi-konya-mi-kastamonu-mu-001.jpg

İşte, MasterChef Türkiye’nin 73. bölümündeki etliekmek iddiası:

 

 

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum