Meram Belediyesi şivlilik başvurusu başladı I TIKLA, BAŞVUR

Meram Belediyesi’nin 10 bin şivlilik dağıtımı başladı. İlçedeki 5 farklı noktada dağıtılacak şivliliği alarak içinden çıkan bilmeceyi çözüp başvuru yapanlar, çekilişle tablet ve akıllı saat gibi hediyeler kazanacak.

Meram Belediyesi şivlilik başvurusu başladı I TIKLA, BAŞVUR

Meram Belediyesi, Konya’da geleneksel hale gelen Şivlilik Gününde, bu yıl farklı bir sürpriz hazırladı. Çekilişle onlarca çocuğa tablet, bluetooth hoparlör, akıllı saat, bluetooth kulaklık ve kareoke mikrofon hediye edecek olan Meram Belediyesi, bugün itibariyle başvuruları almaya başladı.

MERAM BELEDİYESİ ŞİVLİLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Meram Belediyesi 2022 yılı şivlilikte çocuklara farklı bir sürpriz hazırladı. Meram Belediyesi tarafından ilçenin 5 farklı noktasında çocuklar için hazırlanan 10 bin adet şivlilik dağıtımı yapılıyor. Paketlerin içerisinden çıkacak bulmacayı çözenleri sürpriz hediyeler bekliyor.

MERAM BELEDİYESİ ŞİVLİLİK DAĞITIM YERLERİ 2022

Meram’da çocuklar, Meram Belediyesi Hizmet Binası, Gödene Kütüphanesi, Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi Millet Kıraathanesi ve Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde kendileri için hazırlanan ikram paketlerini alabilecek.

MERAM BELEDİYESİ ŞİVLİLİK BAŞVURU FORMU NASIL DOLDURULUR?

Bu paketlerin içinden bir bilmece çıkacak. Bilmecenin cevabını bulanlar, bilgileri ile beraber belediyenin internet sitesinde kendileri için ayrılan formu online olarak doldurarak çekilişe katılma hakkı kazanacak.

MERAM BELEDİYESİ ŞİVLİLİK HEDİYESİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN? ÇEKİLİŞ SONUCU İSİM LİSTESİ NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Meram’da ikamet eden 5-15 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği etkinliğe başvurular, 4 Şubat 2022 Cuma günü saat 18:00’de sona erecek. Aynı gün saat 20:00’de yapılacak çekilişle bilmecenin cevabını doğru bilen şanslı kişilere hediyeleri duyurulacak. Hediyeler; 20 adet tablet, 20 adet bluetooth hoparlör, 20 adet akıllı saat, 20 adet bluetooth kulaklık ve 20 adet kareoke mikrofondan oluşuyor.

MERAM BELEDİYESİ ŞİVLİLİK HEDİYESİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum