Meram Fahrünnisa Evleri Konut başvuruları başladı

Konya Meram Belediyesi, yeni toplu konut hamlesi Fahrünnisa Evleri Konut Kooperatifi için ayrıntıları açıkladı. Fahrünnisa Konut başvuruları nasıl yapılacak, aidatlar kaç lira olacak? İşte başvuru linki.

Meram Fahrünnisa Evleri Konut başvuruları başladı

Konya Meram Belediyesi’nin yeni konut kooperatifi Fahrünnisa Evleri Konut Kooperatifi nereye yapılacak?, Fahrünnisa Evleri başvuruları nasıl yapılacak? , Fahrünnisa Konut başvuru şartları neler? , Fahrunisa Evleri aidat ve peşinatları belli oldu mu? , Fahrünnisa Konutları başvuruları ne zaman yapılacak?

Tüm bu sorular, 15 Aralık 2021 Çarşamba günü cevap bulacak.

KONYA MERAM'DA YENİ BİR TOPLU KONUT KOOPERATİFİ İNŞA EDİLECEK

Müjdeyi, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, geçtiğimiz hafta Uluırmak Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nde dairelerine kavuşan hak sahiplerine anahtarlarını teslim ederken vermişti.

Kavuş "Büyük konut hamlesi ile inşallah önümüzdeki hafta yeni bir kooperatif için daha ön başvuruları almaya başlayacağız" ifadelerini kullanmıştı.

MERAM’IN YENİ KONUT KOOPERATİFİ: FAHRÜNNİSA EVLERİ

Son olarak 591 dairelik Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi'ne 32 bin 244 gibi rekor bir başvurunun olduğu Meram'da gözler Başkan Kavuş'un açıklayacağı yeni toplu konut kooperatifi hamlesine çevrildi.

Mustafa Kavuş, 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 10.00’da Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifine ilişkin ayrıntıları açıklayacak.

2021/03/25/mustafa-kavus-003.jpg

MERAM BELEDİYESİ FAHRÜNNİSA EVLERİ KONUT BAŞVURULARI

Başkan Kavuş, “Meram’ın yeni konut kooperatifi Fahrünisa Evleri kaç konut olacak?” , “Fahrünnisa Evleri üye aidatları ne kadar olacak? , “Fahrünnisa Konutları peşinat kaç lira olacak?” , “Fahrunisa Konutları ne zaman teslim edilecek?” , “Fahrünnisa Evleri başvurular nasıl yapılacak? ,  “Fahrünnisa Konutlarına kimler başvuru yapabilecek?” sorularına cevap verecek.  

İLK DETAYLAR (MERAM BELEDİYESİ FAHRÜNNİSA EVLERİ NEREYE YAPILACAK?)

Son çalışmaların yapıldığı Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifi ile ilgili bazı bilgiler netleşmeye başladı. Buna göre Meram Belediyesi'nin hayata geçireceği yeni toplu konut projesi Bedesten, Mevlana Müzesi, Kapu Camii ve Aziziye Camii'nin de içinde bulunduğu Konya'nın tarihi kent merkezine çok yakın Fahrünnisa Mahallesi'nde inşa edilecek. (Meram Belediyesi Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi yanı Çaybaşı Caddesi, Karaman Caddesi'ne cephe.)

Daire sayısı 1.042 olarak belirlendi.

meram-fahrunnisa-evleri-konut-basvuru-linki.jpeg

Bir bölümü tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen, kalan bölümle ilgili de inşaat çalışmalarının devam ettiği Uluırmak Evleri Konut Yapı Kooperatifi'ne de yakın bir konumda olacak yeni toplu konut hamlesinde iş yerleri de bulunacak. Üyeliğe başlangıç ve aidat ücretleri de yarın Başkan Mustafa Kavuş tarafından açıklanacak.

Fahrünnisa Evleri Konutlarında rakamların Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi için belirlenen rakamlara yakın olacağı öğrenildi.

meram-fahrunnisa-evleri-konut-basvuru-linki-001.jpeg

FAHRÜNNİSA EVLERİNE DE YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR

Vatandaşların kooperatif sistemiyle ev sahibi olmaları için yoğun bir çalışma sürdüren Meram Belediyesi'nin bu yeni toplu konut hamlesine de Konyalıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Belediyenin ilerleyen süreçte yeni toplu konut hamleleri başlatmak için de çalışma yaptığı gelen bilgiler arasında...

meram-fahrunnisa-evleri-konut-basvuru-linki-002.jpeg

MERAM FAHRÜNİSA EVLERİ KONUT BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ve detayları 15 Aralık 2021 Çarşamba günü belli olacak Fahrünnisa Evleri Konut Kooperatifi'ne ön başvuruların, Turgut Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifinde olduğu gibi internet üzerinden online olarak yapılması, noter huzurunda yapılacak çekilişle kesin kayıt yaptırmaya hak kazananların belirlenmesi bekleniyor.

MERAM FAHRÜNNİSA EVLERİ KONUT BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYIN

 

 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum