Meram Turgut Reis Evleri’ne 20 bin başvuru! Bugün sona eriyor I TIKLA, BAŞVUR

Meram’da Belediye öncülüğünde kurulan Turgut Reis Evleri Konutlarına başvurular bugün sona eriyor. Şu ana kadar başvuru sayısının 20 bini geçtiği öğrenildi. Kesin kayıt yaptıracak olanlar kurayla belirlenecek. (Turgut Reis Evleri kuraları ne zaman?)

Meram Turgut Reis Evleri’ne 20 bin başvuru! Bugün sona eriyor I TIKLA, BAŞVUR

Konya’nın Meram İlçesinde, Meram Belediyesi öncülüğünde kurulan Turgut Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifi için 30 Eylül’de başlayan ön başvuru sürecinde rekor düzeyde talep alınıyor.

SAYI 20 BİNİ AŞTI

Meram’ın en merkezi konumları arasında yer alan Aymanas Mahallesi’nde ev sahibi olmak isteyen vatandaşların sayısı 20 bini aştı. 591 dairelik dev proje için başvurusu online alınan ön kayıtlar bugün (8 Ekim Cuma) günü sona erecek.

TURGUT REİS EVLERİ KONUT KOOPERATİFİ ÖN KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

“BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ” 

Turgut Reis Evleri’ne ön kayıt sürecinin başladığı günden bu yana yoğun bir talep olduğunu belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, vatandaşların gösterdiği bu ilgi ve güven duygusunun kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Kooperatif sayesinde vatandaşların uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olabilmesinin önünün açıldığını ifade eden Başkan Kavuş, “Şehrimizde yaşayan tüm hemşehrilerimizin Turgutreis Evleri’ne yoğun bir ilgisi var. Vatandaşlarımızın gösterdiği bu ilgi ve güven duygusu bizim için çok değerli. Belediyemiz öncülüğünde daha önce kurulan kooperatifleri sürekli takip ettik. Geçen yılın sonu itibariyle bu kooperatiflerde anahtarların teslimlerine de başladık ve toplam 444 daire - 50 dükkanı hak sahiplerine teslim ettik. Şimdi de ön kayıtların ardından kuraların da çekilmesiyle birlikte 591 dairelik Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nin inşaatı da başlamış olacak” dedi.

meram-turgut-reis-evlerine-20-bin-basvuru-yarin-sona-eriyor-i-tikla-basvur-001.jpg

MERAM TURGUT REİS EVLERİ KONUT KOOPERATİFİNE BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTİYOR?

Ön başvuruları 8 Ekim Cuma günü itibariyle sona erecek Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi, kapalı- açık otoparkları ve sakinlerine modern, huzur dolu bir yaşam sunacak. Meram’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projelerinden biri olacak Turgutreis Evleri projesi 36.500 metrekarelik bir arsa alanı üzerine oturuyor.

meram-turgut-reis-evlerine-20-bin-basvuru-yarin-sona-eriyor-i-tikla-basvur-002.jpg

591 konutun ve 1.520 metrekare ticari alanın bulunduğu projede 11.637 metrekare yeşil alan bulunuyor. Kentsel Dönüşüm çalışmaları çerçevesinde bölgede yürütülen bu çalışmada 5 farklı tip ve büyüklükte daireler bulunuyor.

meram-turgut-reis-evlerine-20-bin-basvuru-yarin-sona-eriyor-i-tikla-basvur-003.jpg

MERAM TURGUT REİS EVLERİ KONUT KOOPERATİFİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN? SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK? (SORGULAMA EKRANI)

Kooperatife kesin kayıt yaptıracak olanların belirleneceği kura çekilişinin ne zaman yapılacağı ve kura sonuçlarına ilişkin sorgulama ekranıyla ilgili bilgilendirme, online başvuruların da alındığı aşağıdaki adresten yapılacak.

MERAM TURGUT REİS EVLERİ KURA SONUÇLARI

meram-turgut-reis-evlerine-20-bin-basvuru-yarin-sona-eriyor-i-tikla-basvur-004.jpg

meram-turgut-reis-evlerine-20-bin-basvuru-yarin-sona-eriyor-i-tikla-basvur.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum