MHP Konya Çumra Belediye Başkan adayı Fatih Demirci kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), bugün, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Konya’daki 3 ilçenin belediye başkan adayını daha açıkladı. O isimlerden biri de Çumra - Fatih Demirci oldu. Peki Fatih Demirci kimdir? Detaylar haberimizde…

MHP Konya Çumra Belediye Başkan adayı Fatih Demirci kimdir?

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Konya’nın ilçelerinde hangi isimleri belediye başkan adayı olarak göstereceği merak ediliyordu. O ilçelerden biri de Çumra’ydı.

Bugün merak edilen soru cevabını buldu, MHP’nin Çumra İlçe Belediye Başkan adayı Fatih Demirci oldu.

mhp-konya-cumra-belediye-baskan-adayi-fatih-demirci-kimdir.jpeg

MHP ÇUMRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH DEMİRCİ KİMDİR?

Fatih Demirci 1985 yılında Konya'da doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Konya'da tamamladı. Lise öğrenimini Veteriner Sağlık Meslek Lisesinde, üniversite öğrenimini ise Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinde bitirdi. 2002-2006 yılları arasında özel sektörde çalıştıktan sonra 2006 yılında Erzurum Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsünde memuriyet hayatına başladı. 2010-2018 yılları arasında Akören ilçesinde Mühendis ve İlçe Müdürlüğü görevini 2018 yılından itibaren ise Çumra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Özel sektör ve memuriyet hayatında kişisel ve mesleki gelişimime katkı sağlayacak çeşitli alanlarda kurs ve seminerlere katılarak sertifika ve başarı belgeleri aldı. Çumra Yenisu Mahallesine nüfusuna kayıtlı olan Fatih Demirci evli ve 2 çocuk babası.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.