MHP’li Kalaycı Çumra’da Fatih Demirci’ye destek istedi

Konya’nın Çumra ilçesinde, seçim çalışmalarına katılarak Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci’ye destek isteyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, ülke genelinde Cumhur İttifakı’nın büyük bir zafere imza atacağını söyledi.

MHP’li Kalaycı Çumra’da Fatih Demirci’ye destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde, Çumra ilçesinden Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı olarak gösterilen Fatih Demirci’ye destek istemek için ilçede ziyaretlerde bulundu.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve parti yöneticilerinin de katılımıyla işyerlerini gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kalaycı, istek ve talepleri dinledi.

mhpli-kalayci-cumrada-fatih-demirciye-destek-istedi.jpeg

Kalaycı ve beraberindekiler ilçe meydanında vatandaşla selamlaşarak, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karadağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Kural, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Altun ile Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Himmet Önay’ı da ziyaret etti.

mhpli-kalayci-cumrada-fatih-demirciye-destek-istedi-001.jpeg

Mustafa Kalaycı seçim bürosunda gerçekleşen programda yaptığı konuşmada ise başta ana muhalefet partisi CHP’nin elinde olan büyükşehir belediyeleri olmak üzere Türkiye genelinde Cumhur İttifakı’nın genel seçimlerde olduğu gibi büyük bir zafere imza atacağını ve yoluna devam edeceğini söyleyerek, “Gelen Türk Asrı, geleceğin gücü Türkiye Cumhuriyeti” dedi.

mhpli-kalayci-cumrada-fatih-demirciye-destek-istedi-002.jpeg

mhpli-kalayci-cumrada-fatih-demirciye-destek-istedi-003.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.