Müge Anlı’da Konyalı Bedriye Kılıç olayında pes dedirten ayrıntı

Müge Anlı’da Konyalı Bedriye Kılıç’ın (35) kaybolmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete kurban gittiği düşünülen Kılıç’ın şüpheli eşi T.K’nin, karısının kaybolmasından bir hafta sonra eğlence merkezine gittiği ortaya çıktı.

Müge Anlı’da Konyalı Bedriye Kılıç olayında pes dedirten ayrıntı

Konya’nın Akşehir ilçesinde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç, 6 Temmuz 2023’de ortadan kayboldu.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı sert programında kayıp olarak aranan Kılıç’tan 99 gündür haber alınamıyor.

Yaşadığına dair hiçbir belirti olmayan Bedriye Kılıç’ın ailesi ve yakınları, talihsiz kadını yıllarca şiddet ve eziyet gördüğü eşi T.K. tarafından ortadan kaybedildiğini düşünüyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, derinlemesine ele aldığı kayıp dosyasında, bu kez şüpheli eş T.K.’yle ilgili pes dedirten bir bilgiye ulaştı.

muge-anlida-konyali-bedriye-kilic-olayinda-pes-dedirten-ayrinti.jpg

EŞİ KAYIPKEN EĞLENCE MERKEZİNE GİTMİŞ

Anlı’nın ulaştığı, T.K.’nin iş arkadaşı Hakan Kabak, T.K.’nin kayıp tarihinden 8 gün sonra, 14 Temmuz’da kendisini arayıp “Bana 100 bin lira para çıktı. 60 bin lira ile araba aldım, 40 bin lira kaldı. Gel seni pavyona götüreyim” dediğini, birlikte önce lunaparkta birer alkol aldıklarını söyledi.

Eşinin kaybıyla ilgili çelişkili açıklamalarıyla dikkat çeken T.K.’nin alkol aldıkları esnada, telefonla konuştuğu kızına “Annen, kamyoncuya kaçtı kızım” dediğini kaydeden Hakan Kabak, “Lunaparkta alkol aldıktan sonra pavyona gittik. T., masaya, mekanda çalışan iki kadını çağırdı. Onlarla eğlendik. Gece saat 01.00-10.30 arası geri döndük. T. o gece 6 şişe alkol aldı” diye konuştu.

İzleyenler ve kayıp Bedriye Kılıç’ın ailesi, Hakan Kabak’ın açıklamaları sonrası bu kadarı da olmaz dedi.

Şüpheli eş eğlence mekanına gittiğini kabul ederken eşi için kızına, “Annen, kamyoncuya kaçtı kızım” dediğini inkar etti.

muge-anlida-konyali-bedriye-kilic-olayinda-pes-dedirten-ayrinti-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum