Müge Anlı’da yeni Konya olayı: Bedriye Kılıç!

Müge Anlı’da yeni bir Konya olayı gündemde. Akşehir ilçesinde eşiyle tartıştıktan sonra kaybolan ve 78 gündür haber alınamayan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç aranıyor. Kılıç'ın yakınları, genç kadını eşi Tayfur Kılıç'ın öldürdüğünü iddia ediyor.

Müge Anlı’da yeni Konya olayı: Bedriye Kılıç!

Konya’nın Akşehir ilçesinde yaşayan Bedriye Kılıç, 6 Temmuz 2023 tarihinde eşiyle yaşadığı tartışma sonrası kayboldu.

Güvenlik güçlerine başvuran ve Kılıç’ı 78 gündür bulamayan aile, Müge Anlı’dan yardım istedi.

Bedriye Kılıç'ın ailesi genç kadının kaybolmasında eşi Tayfur'un sorumlu olduğunu ileri sürdü.

KISKANÇLIK TARTIŞMASI!

Bedriye'nin eşi Tayfur Kılıç, eşini Kiraz Festivali'nde muhabirlerle röportaj yapması nedeniyle kıskandığını ve bu yüzden tartıştıklarını anlattı.

Bedriye'nin iş arkadaşı Özlem, ''Kaybolduğunu değil, öldürüldüğünü düşünüyorum. Kaybolduğunu duyduğumda ilk şüphelendiğim kişi eşi Tayfur oldu.'' dedi. Özlem isimli kişi, Tayfur hakkında şok eden iddialarda bulundu.

Özlem, Tayfur'un sürekli alkol kullanıp Bedriye'yi dövdüğünü, aldattığını ve alkol borçlarını Bedriye'ye ödettiğini iddia etti. Tayfur ise hakkındaki iddiaları yalanladı.

muge-anlida-yeni-konya-olayi-bedriye-kilic.jpg

“ENİŞTEM KARDEŞİMİZİ ARIYORUZ DİYE BİZE GÖZDAĞI VERDİ”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son yayınına ise Bedriye'nin erkek kardeşi Muhammet Er yayına bağlandı. Er, ''Eniştem kardeşim Bedriye'nin kaybında ilgisizdi. Kardeşimizi arıyoruz diye eniştem bize gözdağı verdi.'' diyerek çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tayfur Kılıç, eşinin Kiraz Festivali'nde kameramanlara verdiği görüntü nedeniyle öfkelendiğini söylemişti. Bedriye Kılıç ile Tayfur Kılıç'ın kıskançlık yüzünden tartışmalarına neden olan görüntüler canlı yayında yayınlandı. Tayfur Kılıç, Bedriye'ye kameramanlara görüntü vermesi ve muhabirle konuşması nedeniyle kızdığını söyledi.

muge-anlida-yeni-konya-olayi-bedriye-kilic.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.