Pancar makinesi çocuğun saç derisini kopardı! Konya’da şifa buldu

Karaman’da çiftçilik yapan ailenin 13 yaşındaki çocuğu, pancar makinesine saçlarını kaptırdı. Saç derisi sıyrılan ve kulağı kopan F.A. isimli çocuk Konya’da 8 saat süren operasyonla kurtarıldı.

Pancar makinesi çocuğun saç derisini kopardı! Konya’da şifa buldu

Pancar tarlasında çalışan babasının yanına giden 13 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı. Makineye saçlarını kaptıran ve derisi sıyrılıp kulağı kopan F.A, Konya’da özel bir hastanede 8 saat süren ameliyatla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre; Karaman’da çiftçilik yapan ailenin 13 yaşındaki çocuğu F.A, pancar makinesine saçlarını kaptırdı. Saç derisi sıyrılan ve kulağı kopan F.A, Karaman’daki hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Konya Farabi Hastanesine gönderildi.

Farabi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Ahmet Akatekin ve ekibi baş kısmında ciddi dolaşım problemi olan ve aşırı kan kaybeden F.A’yı hemen ameliyata aldı.

pancar-makinesi-cocugun-sac-derisini-kopardi-konyada-sifa-buldu.webp

GÜÇLÜKLE YERİNE DİKİLDİ

8 saat süren ameliyat sonrası F.A’nın kopan saç derisi yerine dikildi. Doktor Ahmet Akatekin, yaptığı açıklamada, “Hastamız bize geldiğinde özelikle kafa derisinin olduğu yerde ciddi dolaşım problemi ve kan kaybı vardı. Acil operasyona aldık. Operasyonda saç derisinin asılma ile beraber sünmüş, kopmuş olan damarların her birini teker teker onardık. Onardıktan sonra bu saç derimizdeki dolaşım tekrar başladı. Kulağı da kopmuştu onun da onarımını yaptık. Hastamız şu an gayet iyi.” dedi.

Akatekin, iş yerlerinde ve tarımsal alanlarda uzun saçlı kişilerin daha dikkatli davranması gerektiğini, ölümle sonuçlanacak olaylar yaşanabileceğini sözlerine ekledi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.