Pandemiden kaçan doğaya koşuyor! Konya’da su fiyatına arsa

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamalar, insanları doğaya yöneltti. Şehirden doğaya kaçış talebi arttıkça arsa ve tarla yatırımları neredeyse 40 kat arttı. Konya’da bir firma günde 10 TL’ye vatandaşa arsa sahibi olma imkanı sunmaya başladı.

Pandemiden kaçan doğaya koşuyor! Konya’da su fiyatına arsa

Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının ülkemizde görülmesinin üzerinden bir yıl geçti.

Süreçte uygulanan karantinalar ve sokağa çıkma kısıtlamaları, vatandaşları doğaya yöneltti.

Son dönemde açık hava ile temas gibi ihtiyaçlar ön plana çıktı, dolayısıyla da arza, tarla ve bahçeli konutlara olan talep ciddi oranda yükseldi.

Öyle ki bu dönemde arsa ve tarla yatırımları nedeyse 40 kat arttı.

Yunus Emre Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Tam’a göre; kentli yaşam biçiminden kırsal yaşam biçimine geçiş ve daha geniş alanlara gösterilen rağbet, bir süre daha devam edecek. Tam, yaptığı açıklamada, artan talep ve gerçekleşen satış işlemlerine bağlı olarak, vatandaşların doğaya koşuşuna destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

“SU PARASINA ARSA”

“Yatırım toprakta filizlenir” sloganıyla çıktıkları yolda, her bütçeye özel yatırım fırsatları oluşturmak için çalıştıklarını belirten Yunus Emre Tam, “Hem yatırım hem de son dönemde talebin arttığı doğa ile iç içe bir yaşam için halkımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu çerçevede farklı bölgelerde 1000 metrekareye kadar varan büyüklüklerde müstakil tapulu tarlaları satışa sunuyoruz. Vatandaşlarımız, günde 10 TL gibi küçük birikimlerle, yani su parasına büyük taşınmazların sahibi olabilirler.” dedi.  

yunus-emre-tam.jpeg

“HİZMETLERİMİZ KONYA İLE SINIRLI DEĞİL”

Hizmet alanlarının Konya ile sınırlı kalmadığını, Çanakkale’den Sivas’a, İzmir’den Kayseri’ye, Eskişehir’den Kahramanmaraş’a kadar Türkiye’nin her yerinde uygun arazi sunabildiklerini ifade eden Yunus Emre Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Tam, birçok sendika, STK, kurum ve kuruluş ile yaptıkları indirim anlaşmalarıyla ailelerin hayallerine ulaşmasına katkı sağladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.