Recep Konuk: Yeniden adayım!

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Seçimli Genel Kurulu için adı geçen eski Başkan Recep Konuk, adaylığını resmen açıkladı.

Recep Konuk: Yeniden adayım!

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Seçimli Genel Kurulu 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılacak.

Genel kurulda Konya Şeker başta olmak üzere, çiftçi kooperatifinin iştiraki olan onlarca dev kuruluşu ve doğallığın simgesi haline gelmiş olan Torku markasını önümüzdeki süreçte geleceğe taşıyacak olan başkan seçilecek.

RECEP KONUK YENİDEN ADAY

Konuk, adaylığını bugün resmen duyurdu. Recep Konuk şunları kaydetti:

“22 yıl onurla yürüttüğüm ve sağlığımda, kişilerden bağımsız hedeflerine ilerlemesine, Konya Çiftçisinin işini ve ekmeğini büyütmeye devam etmesine şahitlik etmeyi arzulayarak 2 yıl 9 ay önce ayrıldığım Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na 25 yıl önceki gibi tazelenmiş bir heyecan, ortaklarımızın kaybettiği zamanı telafi ettirecek azim ve Konya çiftçisine yeni kazanç kapıları açacak projelerimle hazırlanmış olarak yeniden adayım. Ortaklarımıza hizmet etme gayesi ile göreve talip olan tüm adayları mesailerini kooperatifimize vakfetme konusundaki iradeleri nedeniyle kutlar, hepsine başarılar dilerim. Kooperatifimiz ile iştiraklerinin geleceğinin, gelecek vizyonunun ve hızla şekillenen geleceğin dünyasında ortaklarımızın işini ve aşını muhafaza edeceğimiz ve büyüteceğimiz proje ile işlerin konuşulacağı bir seçim süreci geçirmemiz temennisiyle Genel Kurulumuzun, Ortaklarımız, Kooperatifimiz, Konya'mız, Tarım Sektörümüz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

recep-konuk-yeniden-adayim.jpeg

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Recep Konuk’un ayrıca adaylığıyla ilgili yarın bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.