Selçuk Üniversitesi’nden zorla oruç iddialarına cevap geldi

Selçuk Üniversitesi, Ramazan ayında öğrencilere yemek verilmediği ve oruç tutmaya zorlandıkları yönünde basında ve sosyal medyadaki yer alan iddialara ilişkin açıklama yaptı, “Haberler asılsız ve mesnetsizdir” denildi.

Selçuk Üniversitesi’nden zorla oruç iddialarına cevap geldi

Konya Selçuk Üniversitesi sosyal medya hesabından, Ramazan ayında öğrencilere yemek verilmediği ve oruç tutmaya zorlandıkları yönündeki haberlere cevap geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ramazan ayı süresince Üniversitemiz tarafından öğrencilere yemek hizmeti verilmediğine ve öğrencilerin oruç tutmaya zorlandığına dair bazı basın ve sosyal medya hesaplarından asılsız ve mesnetsiz haberler yapılmaktadır.

“YEMEK HİZMETİ DEVAM EDİYOR, KAFELER AÇIK”

İddia edilenin aksine üniversitemiz daha önceki yıllarda olduğu gibi Ramazan ayında uygulanan yemek hizmetini aynı şekilde devam ettirmektedir. Ayrıca kampüs bünyesinde bulunan kantin, alışveriş merkezi ve kafe-restaurantlar kesintisiz hizmetini ramazan ayında da sürdürmektedir.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Selçuk Üniversitesi üzerinden haksız prim yapmak isteyen kişiler ve kuruluşlarla ilgili gerçek dışı ithamlarına dair hukuki süreç başlatılmıştır."

selcuk-universitesinden-zorla-oruc-iddialarina-cevap-geldi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.