SGK Konya’da çok sayıda personel alacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alınacak. Personel alımı yapılacak iller arasında Konya da bulunuyor. Peki, başvurular nereden, nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte tüm ayrıntılar.

SGK Konya’da çok sayıda personel alacak

SGK personel alımı 2023 başvuruları ne zaman başlayacak, başvurular ne zaman ve nereden yapılacak, Sosyal Güvenlik Kurumu hangi illerde personel alımı yapacak? Merakla beklenen sorular cevabını buldu.

BAKAN IŞIKHAN DUYURDU

Personel alımı başvurularına dair duyuruyu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptı. Bakan Işıkhan, “Sosyal Güvenlik Kurumumuza, 1231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi, 4 teknisyen olmak üzere toplam 1392 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyoruz.

Başvuru tarihleri; 5 Ekim - 11 Ekim 2023. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

SGK KONYA’DA KAÇ PERSONEL ALACAK

Sosyal Güvenlik Kurumunda çalıştırılmak üzere işe alınacak sözleşmeli personelin görevlendirileceği iller arasında Konya da yer alıyor. SGK Konya’da toplam 19 personel alımı yapacak.

KPSS SGK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

SGK personel alımı başvuruları ÖSYM aracılığıyla gerçekleşecek. “Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır.” ifadesiyle duyurulan başvurulara ilişkin olarak adaylar, KPSS-2023/6 Tercih Kılavuzu’na saat 10.30 itibarıyla erişebiliyor. Adaylar tercihlerini, 05-11 Ekim 2023 tarihleri arasında yapabilecek. Tercih işlemleri, 11 Ekim 2023 tarihinde saat 23.59'da sona erecek.

SGK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI VE BAŞVURU LİNKİ

Tercih işlemleri, KPSS-2023/6 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin aşağıdaki adresinden, T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak. Adaylardan tercih işlemleri için kılavuzu dikkatle incelemeleri istendi.

SGK'nın alım yapacağı iller ve pozisyonlar listesi şu şekilde:

sgk-konya-ve-diger-iller-personel-alimi-basvurusu-i-tikla-basvur.jpg

sgk-konya-ve-diger-iller-personel-alimi-basvurusu-i-tikla-basvur-001.jpg

sgk-konya-ve-diger-iller-personel-alimi-basvurusu-i-tikla-basvur-002.jpg

sgk-konya-ve-diger-iller-personel-alimi-basvurusu-i-tikla-basvur-003.jpg

2023 SGK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

SGK PERSONEL ALIMI ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

sgk-konya-ve-diger-iller-personel-alimi-basvurusu-i-tikla-basvur-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.