Tarım Ve Orman Bakanlığı Konya merkez ve ilçelere çok sayıda personel alacak!

Tarım Ve Orman Bakanlığı, 5500 sözleşmeli personel alımı için tercih sürecini başlattı. Konya’da ise merkez ve ilçelere farklı branşlardan alım yapılacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 kadro dağılımı ve ayrıntıları.

Tarım Ve Orman Bakanlığı Konya merkez ve ilçelere çok sayıda personel alacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taşra teşkilatlarında istihdam edilecek ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu 5 bin 500 sözleşmeli personel alımı için tercih işlemleri başladı.

İstihdam edilecek toplam personel sayısı ve branşlar şöyle:

Destek Personeli 1443 kişi, Büro Personeli 1088 kişi, Ziraat Mühendisi 982 kişi, Veteriner Hekim 652 kişi, Şoför 487 kişi, Gıda Mühendisi 193 kişi, Orman Muhafaza Memuru 162 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi 155 kişi,

Su Ürünleri Mühendisi 107 kişi, Orman Mühendisi 81 kişi, Laborant 56 kişi, Biolog 33 kişi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisi 18 kişi, Harita Mühendisi 15 kişi, Kimya Mühendisi 14 kişi, İnşaat Mühendisi 6 kişi, Bilgisayar Mühendisi 6 kişi, Gemi Adamı 2 kişi.

tarim-ve-orman-bakanligi-konya-merkez-ve-ilcelere-cok-sayida-personel-alacak.jpeg

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KONYA PERSONEL ALIMI 2024

Konya’da taşra teşkilatlarına ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu personeller alınacak. Alım yapılacak branşlara ilişkin tablolara ve tercih kılavuzuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.