TOKİ Konya’da çok sayıda iş yeri ve arsayı indirimli satışa çıkardı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya dahil 27 ilde 213 iş yeri ile 44 ilde 670 muhtelif arsayı açık artırma yöntemiyle satacak.

TOKİ Konya’da çok sayıda iş yeri ve arsayı indirimli satışa çıkardı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Konya dahil 44 ildeki 670 muhtelif arsa açık artırma ile satılacak.

Bakanlık, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Uşak, Yalova'da aralarında konut, ticaret ve sanayi alanlarının da bulunduğu 670 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

Açık artırma, 24-25-26 Temmuz'da saat 10.30'da Bakanlık konferans salonu ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca, "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden de teklif verilebilecek.

PEŞİN ÖDEMEDE YÜZDE 20 İNDİRİM

Alıcılar, arsalara yüzde 40 peşinat ve 24 ay vadeyle sahip olabilecek. Ayrıca arsalar, KDV'den muaf şekilde satılacak. Peşin ödemelerde ise alıcılara yüzde 20 indirim imkanı tanınacak.

TOKİ ARSA SATIŞI BAŞVURU VE TEKLİF İÇİN TIKLAYIN

toki-konyada-cok-sayida-is-yeri-ve-arsayi-indirimli-satisa-cikardi.jpg

KONYA’NIN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 27 İLDE İŞ YERİ SATILACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya’nın da aralarında bulunduğu 27 ildeki 213 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa sunuyor.

Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, Uşak ve Yalova'daki 213 iş yerinin açık artırma yöntemiyle satışı, 3 Ağustos'ta yapılacak.

Açık artırma, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten "www.emlakmuzayede.com.tr" teklif verilebilecek.

Alıcılar iş yerlerine yüzde 25 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olabilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvuru ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

TOKİ İŞ YERİ SATIŞI BAŞVURU VE TEKLİF İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.