Türkiye'yi yasa boğan Ahmet Çalık adına Konya'da burs fonu

Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim (SOBE) Vakfı, Ahmet Çalık'ın adını yaşatmak için yeni bir burs fonu açtı. SOBE Vakfı, Ahmet Çalık’ın adına oluşturduğu burs fonu ile her yıl maddi imkanı yetersiz 6 otizmli çocuğun eğitimine destek olmayı amaçlıyor.

Türkiye'yi yasa boğan Ahmet Çalık adına Konya'da burs fonu

Konya'da faaliyetlerini sürdüren Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim (SOBE) Vakfı, Ahmet Çalık'ın adını yaşatmak için yeni bir burs fonu açtı.

Konyaspor’un sevilen oyuncusu Ahmet Çalık'ı trafik kazasında kaybetmenin derin acısını yaşadıklarını belirten SOBE Vakfı Başkanı Mustafa Ak “Vakfın kurucuları, çalışanları, arkadaşları, dostları ve sevenleri olarak Ahmet Çalık’ı sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Ailesinin de izni ve isteği ile oluşturduğumuz Ahmet Çalık Burs Fonu’yla onun adını yaşatacak ve 6 otizmli çocuğumuzun daha eğitimine destek olacağız.” dedi.

Ahmet Çalık Burs Fonu kapsamında gelen tüm bağışların takibinin titizlikle yapılacağını belirten SOBE Vakfı Başkanı Mustafa Ak “Burs fonunu destekleyen tüm bağışçılara ve Ahmet Çalık’ın ailesine özel bilgilendirme yapacağız. Burs fonunun devamlılığını sağlamak ve Ahmet Çalık’ın adını yaşatmak için de her eğitim dönemi çağrımızı tekrarlanacak ve fon kapsamında eğitim alan çocuklarımıza umut olacağız. Ahmet Çalık sevenlerinin bu kıymetli çağrıya kayıtsız kalmayacağını düşünüyor, herkesi bu kıymetli fona desteğe davet ediyorum.” dedi.

sobe-vakfi-baskani-mustafa-ak.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.