Yer Konya! Kaybettiği içi para ve altın dolu çantasını polis böyle buldu

Konya’da yaşayan Mümine Göz’ün doğadan ot toplayıp satarak biriktirdiği içerisinde 400 bin TL’lik para ve altın bulunan çantası kayboldu. Polis o çantayı kısa sürede buldu ve sahibine teslim etti. Göz, “Helal paraydı geri geldi” dedi.

Yer Konya! Kaybettiği içi para ve altın dolu çantasını polis böyle buldu

Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşayan Mümine Göz, 25 Mayıs günü evinden çıkıp dolaşırken, içerisinde para ve altın bulunan çantasını trafonun üzerine bıraktı. Döndüğünde parasını yerinde bulamayan Göz, polise gidip müracaatta bulundu.

ÇÖPE ATMIŞLAR

Konya İl Emniyet Müdürdüğü Selçuklu Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarından poşeti bir çiftin aldığını belirledi. Çiftin oturduğu Yukarı Pınarbaşı Mahallesine giden polis, Sadettin (58) ve Şükran Ekdi’nin (60) aldıkları poşeti çöp kutusuna attıklarını öğrendi. Çöp kutusunu arayan polis içerisinde 300 bin TL olan para ve altını buldu. Bulunan para ve altın Mümine Göz’e teslim edildi.

yer-konya-kaybettigi-ici-para-ve-altin-dolu-cantasini-polis-boyle-buldu.jpeg

Çok mutlu olan Mümine Göz, “Ot toplayarak bu parayı biriktirdim. Bulan polisimizden Allah razı olsun. Onlar hep dua ediyorum Helal paraydı ve para bana geri geldi” dedi.

Mümine Göz’ün oğlunun kanser tedavisi gördüğü belirtildi.

yer-konya-kaybettigi-ici-para-ve-altin-dolu-cantasini-polis-boyle-buldu.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.