Konya'da TÜMOSAN Konyaspor ile Filistin Milli Futbol Takımı'nın karşı karşıya geldiği dostluk maçı 2-2 sona ererken, gecenin ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Karşılaşmanın Filistin’le dayanışma amacı taşıdığı ve “Evimiz Evinizdir” temasıyla düzenlendiği daha önce duyurulmuştu. Konya Haber, Konya Son Dakika Haberleri
“KARDEŞLİĞİMİZİ PAYLAŞTIK”
Başkan Altay, Konyaspor ile Filistin Milli Takımı’nın sahaya çıktığı gecede tribünleri dolduran Konyalılarla kardeşlik duygusunu paylaştıklarını belirtti.
Altay, “Böylesine güzel bir dayanışmayı nasip eden Rabbimize hamdolsun” ifadelerini kullandı.
BİLAL ERDOĞAN VE KONYASPOR’A TEŞEKKÜR
Organizasyona katkı sunanlara da teşekkür eden Altay, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan’ın yanı sıra Konyaspor’a, kulüp yöneticilerine, teknik direktör, teknik heyet ve futbolculara teşekkürlerini iletti.
“EVİMİZ EVİNİZDİR SÖZÜMÜZÜ YAŞATTINIZ”
Başkan Altay, gecenin asıl anlamını tribünleri dolduran Konyalıların verdiği desteğin oluşturduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bu geceyi asıl anlamlı kılan, tribünleri doldururken gönlünü de Filistinli kardeşlerimize açan Konyalı hemşehrilerimin her birinden Allah razı olsun. ‘Evimiz evinizdir’ sözümüzü hep birlikte yaşattınız.”
“KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN”
Altay paylaşımını, “Kardeşliğimiz daim olsun; Filistinli çocukların barış ve huzur içinde yaşayacağı günlere hep birlikte kavuşalım” sözleriyle tamamladı.
TÜMOSAN Konyaspor’umuz ile Filistin Millî Futbol Takımımızın sahaya çıktığı bu anlamlı gecede, tribünleri dolduran hemşehrilerimizle kardeşliğimizi paylaştık.
— Uğur İbrahim Altay (@u_ibrahim_altay) September 30, 2026
Böylesine güzel bir dayanışmayı nasip eden Rabbimize hamdolsun.
Bu buluşmaya verdiği kıymetli destek için İlim Yayma… pic.twitter.com/5m7WP5B54z