Avrupa takımları Abdülkerim’in peşinde!

Süper Lig'de Şampiyonlar Ligini hedefleyen Konyaspor’un başarısında büyük pay sahibi olan Abdülkerim Bardakçı transferin gözdesi haline geldi.

Süper Lig'de Şampiyonlar Ligini hedefleyen Konyaspor’un başarısında büyük pay sahibi olan Abdülkerim Bardakçı transferin gözdesi haline geldi.

Bu sezon toplamda çıktığı 27 maça 4 gol, 4 asistlik katkı sağlayarak başarılı bir performans sergileyen tecrübeli stopere Avrupa takımları da kanca attı. İtalya, Fransa ve Belçika 1. Lig takımlarının 27 yaşındaki yıldız futbolcuyu izlediği öğrenilirken, Süper Lig’den ise Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin oyuncuyu transfer etmek istediği öğrenildi.

Tecrübeli stoperin menajeri Uğur Avadan, Haber Dairesine yaptığı açıklamada yıldız oyuncunun Avrupa takımlarının yanı sıra Türkiye’deki kulüplerin de listesinde olduğunu söyledi.

Bardakçı’nın sezon sonunda transferinin netleşeceğini belirten Avadan, “Abdülkerim Bardakçı'nın Konyaspor 'la olan sözleşmesini uzattık. Ama bu transferi olmayacağın anlamına gelmiyor. Kulübüne para kazandırarak gitmek istiyor. Devre arasında Fransa’dan iki takım ilgilenmişti. Şuanda da İtalya ve Belçika’dan 1.lig takımları Abdülkerim’i takip ediyor. Gerek iç saha gerekse dış saha performansına bakıyorlar. Avrupa’ya transfer olmak o kadar kolay değil. Bunun yanı sıra Türkiye’den de 4 büyük takım onunla ilgileniyor. Sezon sonu her şey netleşir” diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta yönetimin yıldız futbolcuya teklif yaptığı ileri sürüldü. Defansta bir türlü istikrarı sağlayamayan siyah-beyazlı kulübün, Konyaspor'a 3.5 milyon euroluk resmi teklif yaptığı iddia edilmişti.

HABER DAİRESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri