İlhan Palut kolları sıvadı

Milli maçlar için verilen arada İlhan Palut, takımın eksiklerini kapatmak için kolları sıvadı. Savunmada ve hücumda sorun gören genç teknik adamın önce bu duruma el atacağı öğrenildi.

İlhan Palut kolları sıvadı

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasındaki Fenerbahçe maçı sonrası başlayan milli arada 3 gün izine ayrılan Konyaspor, 31.haftada oynanacak olan Göztepe maçının hazırlıklarına Perşembe günü başlayacak.

Milli maçlar için verilen ara sonrasında zorlu fikstürün ilk sınavını Göztepe karşısında verecek olan Konyaspor'da hedef eksiklerin giderilmesi. Şampiyonlar Ligi yolunda önünde kritik 4 karşılaşmada kayıp istemeyen teknik direktör İlhan Palut, takımdaki eksikleri belirleyip kolları sıvadı. Kurmayları ile birlikte takımdaki eksikleri milli maçlar için verilen arada gidermek isteyen genç teknik adamın antrenmanlarda bu konulara yoğunlaşacağı öğrenildi.

konyaspor.jpg

Fenerbahçe maçını göz önünde bulunduran Palut’un, hücum setlerini daha da farklılaştırmayı hedeflediği ve savunmada da zaafları giderecek çalışmalara ağırlık vereceği öğrenildi. Genç teknik adamın ayrıca bireysel hataları minimuma indirme konusunda da oyuncularıyla bire bir görüşme yapacağı kaydedildi.

HEDEFTEKİ İSİM

Sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe maçında kadroda yer alamayan Abdülkerim'in tedavisi sürerken, Palut tecrübeli oyuncuya ayrıca önem veriyor. Milli arada başarılı stoperin Göztepe maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibiyle görüşen Palut'un eksiklerinin giderilmesi için yoğunlaşacağı öğrenildi.

HABER DAİRESİ

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.