Konyaspor, 9 yaşındaki Beşir’in peşinde

Mardin’in Artuklu ilçesinde yaşayan 9 yaşındaki Beşir Zeyneloğlu, 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik ile şampiyonluk elde eden Asurspor’a 42 asist ve 8 golle katkı sağladı. Konyaspor, 9 yaşındaki Beşir’i transfer etmek istiyor.

Mardin’in Artuklu ilçesinde yaşayan 9 yaşındaki Beşir Zeyneloğlu, yeteneği ile süper lig ekiplerinin gözdesi oldu. Konyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer etmek istediği genç yetenek, U11 Futbol Ligi’nde 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik ile şampiyonluk elde eden Asurspor’a 42 asist ve 8 golle katkı sağladı.

“KONYASPOR, FENERBAHÇE VE GALATASARAY’DAN TEKLİF GELDİ”

Beşir’in Mardin için çok özel yetenekli bir çocuk olduğunu söyleyen Antrenör Rakan Keleş, “Çok farklı yetenekleri var. Kinestetik zekasının dışında bireysel yetenekleri, oyun zekası ve geleceği olan bir çocuk. Onun hakkında çok transfer teklifleri geldi. Konyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi kulüplerden. Şu anda bizim Asurspor bünyesinde oynuyor. Geleceği olan ve kendisinden ümitli olduğumuz bir sporcudur. İnşallah istediğimiz yere gider” dedi.

“MEMLEKETİM MARDİN VE TÜRKİYE’Yİ AVRUPA’DA TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

9 yaşında olduğunu ve ilkokul 4’üncü sınıfa gittiğine söyleyen Beşir Zeyneloğlu, “ 6 yaşındayken spora Rakan hocamla başladım. Rakan hocam beni bu günlere getirdi. Memleketim Mardin ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek istiyorum. Lakabım Mardinli Ronaldinho, bana bu lakabı arkadaşlarım taktı” ifadelerinde bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri