Konyaspor, İlhan Palut ile durdurulamıyor

Son olarak sahasında GZT Giresunspor’u 1-0 mağlup eden Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde durdurulamıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği GZT Giresunspor’u 1-0 yenerek şampiyonluk yarışını sürdüren Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde bir yılı aşkın sürede büyük yükseliş yaşadı.

Yeşil-beyazlılar, geçen sezonun 24. haftası sonrasında göreve getirilen İlhan Palut  yönetiminde 44 resmi maçına çıktı. Konyaspor takımı, bu karşılaşmalarda 22 galibiyet, 14 beraberlik, 8 mağlubiyet elde ederek, başarılı bir grafik ortaya koydu.

3 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Süper Lig'de Sivasspor’a kendi sahasında aldığı 1-0’lık yenilginin ardından iyi bir çıkış yakalayan Konyaspor, son 3 maçını da kazanarak galibiyet serisi elde etti.

Hatayspor'u 1-0, Altay’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden İlhan Palut’un ekibi, dün oynanan mücadelede GZT Giresunspor’u 1-0 yenerek son 3 maçta 9 puana ulaşmayı başardı. Yeşil-beyazlılar boy gösterdiği bu 3 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırırken kalesini ise gole kapatmayı başardı.

Giresunspor galibiyetiyle puanını 48’e çıkartan Konyaspor, lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını da 6’ya indirirken, hedefine de emin adımlarla ilerliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri