Konyaspor, İlhan Palut ile durdurulamıyor

Son olarak sahasında GZT Giresunspor’u 1-0 mağlup eden Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde durdurulamıyor.

Konyaspor, İlhan Palut ile durdurulamıyor

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği GZT Giresunspor’u 1-0 yenerek şampiyonluk yarışını sürdüren Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde bir yılı aşkın sürede büyük yükseliş yaşadı.

Yeşil-beyazlılar, geçen sezonun 24. haftası sonrasında göreve getirilen İlhan Palut  yönetiminde 44 resmi maçına çıktı. Konyaspor takımı, bu karşılaşmalarda 22 galibiyet, 14 beraberlik, 8 mağlubiyet elde ederek, başarılı bir grafik ortaya koydu.

konyaspor-001.jpg

3 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Süper Lig'de Sivasspor’a kendi sahasında aldığı 1-0’lık yenilginin ardından iyi bir çıkış yakalayan Konyaspor, son 3 maçını da kazanarak galibiyet serisi elde etti.

Hatayspor'u 1-0, Altay’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden İlhan Palut’un ekibi, dün oynanan mücadelede GZT Giresunspor’u 1-0 yenerek son 3 maçta 9 puana ulaşmayı başardı. Yeşil-beyazlılar boy gösterdiği bu 3 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırırken kalesini ise gole kapatmayı başardı.

Giresunspor galibiyetiyle puanını 48’e çıkartan Konyaspor, lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını da 6’ya indirirken, hedefine de emin adımlarla ilerliyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.