6 gol atılan Türkiye-Letonya maçı beraberlikle sonuçlandı

2022'de Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın Avrupa Elemeleri ilk maçında Hollanda'yı 4-2, ikinci maçında Norveç'i 3-0 mağlup ederek rüya gibi bir başlangıç yapan Milliler, Letonya ile 3-3 berabere kaldı.

2022 Dünya Kupası elemelerine iki muhteşem galibiyetle başlayan A Milli Takımı, 3. maçında Letonya ile karşılaştı. Hollanda'yı 4-2 deviren ardından zorlu rakiplerden Norveç'i de 3-0'la geçen A Milliler, Letonya ile 3-3 berabere kaldı.

Letonya karşısında A Millilerin  golleri dakika 2 Kenan, dakika 33 Hakan Çalhanoğlu ve dakika 52'de Penaltıdan Burak Yılmaz kaydederken, Letonya'nın golleri dakika  35 Savalnieks, Dakika 58 Uldrikis ve dakika 79'da Davis kaydetti.

Bu sonucun ardından Türkiye, G grubunda 7 puanla liderlik koltuğuna otururken,  Letonya ise 1 puanla 5. sırada yer aldı. A Milliler bir sonraki maçını 1 Eylül 2021 tarihinde Karadağ ile oynayacak.

Öte yandan Letonya maçının 2. dakikasında fileleri havalandıran Kenan Karaman, Mart 2014'ten bu yana Milli Takım'ın attığı en erken golü kaydeden isim oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri