6 gol atılan Türkiye-Letonya maçı beraberlikle sonuçlandı

2022'de Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın Avrupa Elemeleri ilk maçında Hollanda'yı 4-2, ikinci maçında Norveç'i 3-0 mağlup ederek rüya gibi bir başlangıç yapan Milliler, Letonya ile 3-3 berabere kaldı.

6 gol atılan Türkiye-Letonya maçı beraberlikle sonuçlandı

2022 Dünya Kupası elemelerine iki muhteşem galibiyetle başlayan A Milli Takımı, 3. maçında Letonya ile karşılaştı. Hollanda'yı 4-2 deviren ardından zorlu rakiplerden Norveç'i de 3-0'la geçen A Milliler, Letonya ile 3-3 berabere kaldı.

Letonya karşısında A Millilerin  golleri dakika 2 Kenan, dakika 33 Hakan Çalhanoğlu ve dakika 52'de Penaltıdan Burak Yılmaz kaydederken, Letonya'nın golleri dakika  35 Savalnieks, Dakika 58 Uldrikis ve dakika 79'da Davis kaydetti.

Bu sonucun ardından Türkiye, G grubunda 7 puanla liderlik koltuğuna otururken,  Letonya ise 1 puanla 5. sırada yer aldı. A Milliler bir sonraki maçını 1 Eylül 2021 tarihinde Karadağ ile oynayacak.

Öte yandan Letonya maçının 2. dakikasında fileleri havalandıran Kenan Karaman, Mart 2014'ten bu yana Milli Takım'ın attığı en erken golü kaydeden isim oldu.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.