İyi Parti’ye Avrupa’dan da şok! İstifa ettiler

Avrupa İyi Parti Yönetim Kurulu Genel Başkanı Ercüment Atilla Çelik, kendilerine haksızlık ve adaletsizlik yapıldığı ve yok sayılmaları nedeniyle yönetim olarak görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

İyi Parti’ye Avrupa’dan da şok! İstifa ettiler

Avrupa İyi Parti Yönetim Kurulu Genel Başkanı Ercüment Atilla Çelik tarafından yapılan açıklamada, kendilerine haksızlık ve adaletsizlik yapıldığı ve yok sayılmaları sebebiyle yönetim olarak istifa ettikleri duyuruldu.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Kıymetli İyi Partililer; İyi Parti Almanya Dış temsilciliği olarak, Mayıs 2022 de aldığımız bu bayrağı, 11 İl başkanlığının açılması ve teşkilatlarının yapılanmasına kadar gerçekleştirdiğimiz görevi, liyakatli ve vicdanı yüksek arkadaşlarımızla bu görevin sorumluluğu çerçevesinde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Genel Başkanımızın yanında haksızlığın, kutuplaşmanın ve istibdatın karşısında hep birlikte hareket ettik. Ama bizlere yapılan, haksızlık ve adaletsizlik karşısında olduğumuzu her fırsatta dile getirirken, bizlere yapılan haksızlığı ve yok sayılmışlığı hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Biz ne yolumuzdan, ne ideallerimizden, ne de partimizden vazgeçmiş değiliz. İyi Parti Almanya Başkanı ve yönetim kurulu olarak görevlerimizden istifa ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Daha önce de Kırklareli İyi Parti milletvekili adayı Hilmi Kahraman ile Konya İyi Parti Milletvekili Süleyman Şenol, Meral Akşener'i ağır sözlerle eleştirip istifa etmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.