4 Takımın Abdülkerim yarışı!

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla transfer döneminin bir numaralı ismi Abdülkerim Bardakçı’yı kadrolarına katmak isteyen 4 takım kıyasıya yarışıyor.

4 Takımın Abdülkerim yarışı!

Geçtiğimiz sezon ligde sergilediği performansla dikkat çeken isimler arasına yer alan Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı 4 takımın gündeminden düşmüyor. 34 maçta forma giyen ve 5 gol 4 kez asistlik performans sergileyen genç futbolcuyu kadrolarına katmak isteyen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor girişimlerini sürdürüyor.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer etmek istediği Abdülkerim Bardakçı'nın Konyaspor'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

konyaspor-001.jpg

FENERBAHÇE'DEN 2 MİLYON 500 BİN EURO

27 yaşındaki savunmacı için Konyaspor'a ilk resmi transfer teklifini yapan takım Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor'a 2 milyon 500 bin euroluk bir transfer teklifinde bulundu.

EN İYİ TEKLİF GALATASARAY'DAN

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in telefonla aradığı Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'e diğer takımlardan daha iyi bir transfer teklifi sunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar, yeşil-beyazlılara 3 milyon euroluk bonservis bedelinin yanı sırada takasta Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı da önerdiği öğrenildi.

2.jpg

BEŞİKTAŞ BEKLEMEDE

Abdülkerim Bardakcı için Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgisi bulunuyor. Siyah-beyazlılar, her ne kadar savunmaya Romain Saiss takviyesi yapsa da deneyimli savunmacıyı takip ediyor. Siyah-beyazlıların daha çok takas yolu ve bir miktar para ile Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor'a teklifte bulunacağı belirtiliyor.

TRABZONSPOR’UN LİSTESİNDE

Trabzonspor'da da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın beğendiği isim olan Abdülkerim Bardakçı için listede yer alsa da herhangi bir resmi transfer teklifi ya da girişimin henüz olmadığı kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.