Abdülkerim ve Hadziahmetovic için flaş iddia!

Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeye hazırlanan Konyaspor’da, Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic için girişimler devam ederken, Fenerbahçe’nin her iki futbolcu için Konyaspor ile anlaştığı iddia edildi.

Abdülkerim ve Hadziahmetovic için flaş iddia!

Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeye hazırlanan Konyaspor’da, Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic için girişimler devam ediyor.

Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği oyuncular için kulüpler kıyasıya savaşırken her iki futbolcu için sarı-lacivertli kulübün anlaşma sağladığı iddia edildi.

Fenerbahçe kulübünün başkanı Ali Koç, önceki gün Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'i arayıp 25 yaşındaki ön libero Amir Hadziahmetovic ve 27 yaşındaki stoper Abdülkerim Bardakçı'yı istediklerini söyledi.

İki futbolcu için toplam 11 milyon Euro bonservis talep eden Konyaspor'un, Fenerbahçe'nin iki oyuncuyu birden alacak olması nedeniyle indirim yapacağı iddia edildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; anlaşmanın sağlandığı ve Kim Min-Jae'nin satışının ardından transferlerin noktalanacağı ifade edildi. Beşiktaş ve Trabzonspor 'un da talip olduğu oyuncuların F.Bahçe'yi tercih ettiği kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.