Abdullah Avcı’dan flaş İlhan Palut açıklaması!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, katıldığı televizyon progrmanda gündeme dair açıklamalarda bulunurken, Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut’u çok beğendiğini söyledi.

Abdullah Avcı’dan flaş İlhan Palut açıklaması!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunurken, Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut’u çok beğendiğini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Şu ana kadar bitmiş bir transfer yok ancak taraftarlarımız endişe etmesin. Geçen sezondan bir iskeletimiz var. Transfer işleri de belli olmaz. Bakarsınız bir günde 1-2 transfer birden bile olabilir” dedi.

Konyaspor Teknik direktör İlhan Palut’u çok beğendiğini ifade eden Abdullah Avcı, bu sezon ligde başarılı olduğunu ve kendisini çok beğendiğini söyledi. İlhan Palut’un 2 yıl daha lig ikincisi olması halinde Türkiye’de başarısız sayılacağının altını çizen Avcı, “ Şu anda İlhan Palut'u başarısız sayabilir miyiz? Belli bir felsefesi var ve ben çok beğeniyorum. Ama inanın 2-3 sene daha lig ikincisi olsun başarısız sayılacak. Neden bazı kulüpler hem antrenörlüğü hem de ikinciliği Ülkemizde itibarsızlaştırmaya çalışıyor.” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.