Ahmet Çalık için nişanlısından duygusal paylaşım

Geçen ay nikah günü almak için Ankara'ya giderken geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel duygusal bir paylaşım geldi.

Ahmet Çalık için nişanlısından duygusal paylaşım

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık, 11 Ocak sabahı nikah tarihi almak için giderken trafik kazası geçirip vefat etmişti.

28 yaşında hayatını kaybeden Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel, olaydan haftalar sonra sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Yüksel, nişanlısıyla birlikte olan fotoğrafının üzerine "Hep olduğu gibi her şeyden, herkesten çok seni seviyorum minik bebek" şeklinde not yazdı, altına da kalp emojisi bıraktı.

konyaspor-011.jpg

KAZA NASIL OLDU?

Kaza, 11 Ocak 2022 günü saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde meydana gelmişti.

Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Çalık’ın cenazesi aynı gün Ankara Elmadağ’da toprağa verilirken; Ahmet Çalık’ın nişanlısı kim, Ahmet Çalık’ın nişanlısının ismi ne, nerede yaşıyor? sorularının cevabı merak edilmişti.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.