Ahmet Çalık'ın hüzne boğan cuma mesajı: "Ömür için hayaller kurarken..."

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor'lu futbolcu Ahmet Çalık'ın 9 yıl önce paylaştığı cuma mesajı yürekleri dağladı. Çalık o mesajında "Ömür için hayaller kurarken, ölüm için ne yapmaktayız?" ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Çalık'ın hüzne boğan cuma mesajı: "Ömür için hayaller kurarken..."

Türk sporu bu sabah Ankara-Niğde otoyolundan gelen kaza haberiyle sarsıldı. Konyaspor'un başarılı stoperi Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Çalık'ın vefat haberi başta Konyaspor camiası olmak üzere tüm spor kamuoyunu yasa boğdu. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Konyaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer kulüpler Ahmet Çalık için başsağlığı mesajları yayımladı. 

AHMET ÇALIK'IN YÜREKLERİ DAĞLAYAN CUMA MESAJI

Ankara doğumlu olan ve futbol kariyerine Başkent ekibi Gençlerbirliği'nde başlayan Ahmet Çalık'ın yıllar önce paylaştığı bir cuma mesajı sosyal medyada gündeme geldi. 

ahmet-calikin-cuma-mesaji.jpg

"ÖMÜR İÇİN HAYALLER KURARKEN ÖLÜM İÇİN NE YAPMAKTAYIZ?"

Ahmet Çalık 6 Eylül 2013'te attığı twitte "Ömür için hayaller kurarken, ölüm için ne yapmaktayız? Hayırlı Cumalar" notunu paylaşmıştı.

 

Son Dakika: Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybettiSon Dakika: Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.