Ahmet Karademir’de forma sevinci

Süper Lig’de ilk maçını Erzurumspor’a karşı oynayan Konyaspor’un 16 yaşındaki oyuncusu Ahmet Karademir, Antalyaspor karşısında 26 dakika sahada kaldı.

Ahmet Karademir’de forma sevinci

Süper Lig’de ilk maçını Erzurumspor’a karşı oynayan Konyaspor’un 16 yaşındaki oyuncusu Ahmet Karademir, İlhan Palut’un Antalyaspor karşısında görev vermesiyle Süper Lig’de ikinci maçına çıktı.

Ahmet Karademir, sezonun ilk yarısındaki Erzurumspor maçında sonradan oyuna dahil olarak Süper Lig'de Konyaspor forması giyen en genç oyuncu unvanına sahip olmuştu. O tarihten itibaren 9 Süper Lig maçının kadrosunda yer alan, ancak maçlarda görev alamayan genç oyuncu Teknik Direktör İlhan Palut’un sezonun son karşılaşması olan Antalyaspor maçının 64.dakikasında oyuna dahil etmesiyle Süper Lig’de 2.kez oynama fırsatı yakaladı. 26 dakika oyunda kalan Karademir sergilediği performansla göz doldurdu.

‘ÇOK MUTLUYUM’

Öte yandan Konyaspor’un genç futbolcusu Ahmet Karademir, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, hayallerinin bir kısmını gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi. Karademir, “Büyük Konyaspor’un şanlı forması ile hayallerimin bir kısmını daha gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Bu şanlı forma ile gerçekleştirmem gereken yeni hayaller ve büyük başarılar için çalışmaya devam” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.