Ali Çamdalı’dan maç sonu Trabzonspor açıklaması

Galatasaray’ın 3-1 kazandığı maçın ardından konuşan Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı, ligde kaldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Yaşanan süreçten dersler çıkarılması gerektiğini belirten Çamdalı, Trabzonspor’a da teşekkür etti.

Ali Çamdalı’dan maç sonu Trabzonspor açıklaması

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Mücadelenin ardından Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Çamdalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Çok karmaşık duygularım var şu an nasıl dile getireceğimi de bilmiyorum. Bana sorsalar kariyer başlangıcını böyle düşünür müydün? Kesinlikle düşünürdüm. Ancak bu kadar 4 tane final olurdu. Bugün burada puan veya puanlar alarak kendi işimizi bitirmek istiyorduk ama olmadı. Önemli olan ligde kalmak. Konyaspor son yıllarda düşüş içerisindeydi. Bunu en azından durdurmayı başardık. Bugünden sonra geçmiş süreçten çok ciddi dersler çıkarmamız gerek. Konyaspor camiası çok güzel bir yönetime sahip, liyakat sahibi insanlar. Doğru proje ve planlamayla Konyaspor’u tekrar ayağa kaldıracaklarına inanıyorum”

ali-camdalidan-mac-sonu-trabzonspor-aciklamasi.jpg

TRABZONSPOR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzonspor’a da teşekkür eden Ali Çamdalı, “Ahlaki değerler çok önemli. Çıktılar futbolunu oynadılar. Onlara da buradan ne kadar teşekkür etsek az. Buraya gelen taraftarımızı mutlu edemeden gönderdiğimiz için üzgünüz. Umarım önümüzdeki sezon Konyaspor bunu fazlasıyla telafi eder.” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.