Okan Buruk: Konyaspor’u Fenerbahçe yenemedi biz yendik

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye gerçek şampiyon yanıtını Konyaspor maçı üzerinden verdi.

Okan Buruk: Konyaspor’u Fenerbahçe yenemedi biz yendik

Galatasaray Konya’da 24. lig şampiyonluğunu ilan etti. Sarı – kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Konyapor'un ligde kalma, takımının ise şampiyonluk mücadelesi verdiği maçta kazanmak istediklerini aktardı.

İki takıma da beraberliğin yaradığı bir mücadele olduğunu anımsatan Buruk, "İki takım da kazanmak için uğraştı. Kazandığımız için sevinçliyiz. Konyaspor'a da 'hayırlı olsun' diyorum, ligde kaldılar. Maçın sonunda onlar da bu sevinci yaşadı. Şampiyonlukta en önemli pay oyuncularımın." diye konuştu.

Buruk, ligi rekor bir puanla şampiyon olarak bitirdiklerinin altını çizerek, "17 maçlık galibiyet serisi... Birçok rekoru kıran oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Başkanımıza, yönetim kuruluna hepsine çok teşekkür etmek istiyorum. Çok önemli bir iş başardık. Şampiyonluk, bu sene her zamankinden daha zordu. O yüzden kazandığımız ve şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Bir hafta sevineceğiz. Ondan sonra yeni sezonun planlamasını yapacağız. Tekrardan ne yapabiliriz, daha iyi nasıl olabiliriz' Bunu düşüneceğiz. Hedefimiz 5. yıldız, 25. şampiyonluk." dedi.

okan-buruk-konyasporu-fenerbahce-yenemedi-biz-yendik.jpg

KONYASPOR'U FENERBAHÇE'YE YENEMEDİ...

Buruk, konuşmasının soru-cevap bölümünde ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gerçek şampiyon yanıtını Konyaspor maçı üzerinden verdi. Okan Buruk, “Konyaspor’u Fenerbahçe yenemedi, biz yendik o zaman gerçek şampiyon biziz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray teknik direktörü soruları yanıtlarken, toplantı salonuna giren oyuncuların sürpriziyle karşılaştı. Okan Buruk'u ıslatan futbolcular, bir süre şampiyonluğu kutladı.

okan-buruk-konyasporu-fenerbahce-yenemedi-biz-yendik-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.