Arda Güler performansıyla göz doldurdu

Real Madrid formasıyla ilk maçına İspanya Kral Kupası'nda çıkan Milli futbolcumuz Arda Güler, performansı ile göz doldurdu.

Arda Güler performansıyla göz doldurdu

İspanya Kral Kupası’nda Real Madrid, Arandina’ya konuk oldu. Sezon başında Fenerbahçe’den İspanyol devine transfer olan 18 yaşındaki orta saha, yeni takımının formasını ilk kez bir resmi maçta giyme fırsatını yakaladı.

6,5 AY SONRA SAHADA

Arda, Arandina karşısında yaklaşık 6,5 ay sonra bir resmi maça çıktı. Real Madrid ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 3-1 kazandı ve İspanya Kral Kupası'nda son 16 turuna kaldı.

arda-guler-performansiyla-goz-doldurdu.jpg

PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDURDU

Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkan ve 59 dakika sahada kalan Arda Güler'in ilk yarıda ceza sahası içinden bir şutunu kaleci kurtarırken, bir serbest vuruşu ise direkten dışarı çıktı.

Sosyal medyada milli futbolcuyu öven Real Madrid taraftarları, genç oyuncuyu ilk yarının en iyi oyuncusu olarak gösterdi. İspanyol basını da Arda Güler'in performansına dikkat çekti.

"ÇOK MUTLUYUM"

Arda, maç sonu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bu efsane formayı giydiğim ve ilk maçımı kazandığım için çok mutluyum. Nice güzel günlerin ilki…"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.