Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi netleşti

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler yaşadığı sakatlık sonrası herkesi korkuturken, İspanyol ekibindeki sözleşmesinin dondurulacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Arda Güler'in sakatlığında korkulan olmadı ve milli futbolcudan güzel haber geldi.

Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi netleşti

Fenerbahçe'den ayrılarak İspanyol devi Real Madrid'in yolunu tutan ve idmanlardaki performansıyla kendisine hayran bırakan milli yıldız Arda Güler geçtiğimiz günlerde sakatlanarak herkesi korkutmuştu.

ANCELOTTI AÇIKLADI

Sağ dizindeki menisküs yaralanması sebebiyle İspanyol ekibinin Amerika'daki kampından ayrılan Güler için İspanyol ekibinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, "Arda Güler'in dizinde bir problem var ve umarım bunu Madrid'de çözebilir. Bireysel bir programı takip etmek için Madrid'e gitmesi daha iyiydi" ifadelerini kullanmıştı.

SÖZLEŞMESİ DONDURULACAK DENMİŞTİ

İç menisküs sakatlığı nedeniyle Real Madrid'in ABD kampından ayrılarak İspanya'ya dönen Arda Güler'in dönüşü konuşulandan erken olması bekleniyor. Daha önce 18 yaşındaki Türk yıldızın ameliyatsız tedavisinin 3 ay süreceği ve ameliyat olması durumunda ise en az 5 ay sahalardan uzak kalacağı, hatta sözleşmesinin dondurulabileceği ifade edilmişti.

2 AY SONRA DÖNÜYOR

İspanya'nın önde gelen haber kaynaklarından AS, genç futbolcunun sahalardan uzak kalacağı sürenin 2 ay olduğunu yazdı. Milli oyuncunun eylül ayı sonunda oynayacak duruma gelmesinin planlandığı ifade edildi. Genç futbolcunun bıçak altına yatmayacak olması sevindirici bir gelişme olarak yorumlandı. İlk olarak 22 Temmuz'da sağ dizinden sakatlanan Arda Güler o günden sonra kontrollü olarak idmanlara çıkıyordu.

arda-gulerin-sahalara-donus-tarihi-netlesti.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.