Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'yü tanıttı

Atletico Madrid, 4 yıllık sözleşme imzaladığı milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü basına tanıttı. Çağlar, "Atletico Madrid'e geldiğim için çok mutlu ve gururluyum." dedi.

Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'yü tanıttı

İspanya’nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid, yeni transferi Çağlar Söyüncü’yü basına tanıttı.

Atletico Madrid'in maçlarını oynadığı Civitas Metropolitano Stadı'nda yapılan tanıtımda konuşan Çağlar Söyüncü, "Atletico Madrid'e geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Burada olmak bana kendimi daha da önemli hissettiriyor." diye konuştu.

Geçmişte Atletico formasını giyen Arda Turan ile buraya gelmeden önce görüştüğünü aktaran Çağlar Söyüncü, " Benim için Arda Turan ile aynı takımda oynamak bir şans. Bana Atletico'nun çok büyük bir aile olduğunu söyledi ve ben de geldiğimden beri bu hissi taşıyorum." ifadelerini kullandı.

atletico-madrid-caglar-soyuncuyu-tanitti.jpg

Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo da "Kulübümüzün efsanelerinden biri olan Arda Turan'ın kulübümüz hakkında sana bilgi verdiğinden eminim. Çağlar, hoş geldin ve boş şanslar. Sana güveniyoruz. Burası gelecek yıllarda senin evindir ve kulübümüzle önemli başarılara imza atacağından eminiz." şeklinde konuştu.

27 yaşındaki savunma oyuncusu, Atletico Madrid'de 4 numaralı formayı giyecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.