Avcı, Ferençvaros ve Konyaspor maçına dikkat çekti!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son haftasında yarın Macar ekibi Ferençvaros'u konuk edecek Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Bordo mavili taraftara yarın ve Konyaspor maçında çok ihtiyacı olduğunu söyledi.

Avcı, Ferençvaros ve Konyaspor maçına dikkat çekti!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son haftasında yarın Macar ekibi Ferençvaros'u konuk edecek Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ile Mısırlı futbolcu Trezeguet, karşılaşmanın oynanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde basın toplantısı düzenledi.

Avcı, Ferençvaros'un Monaco'dan 4 puan aldığını ve gruptan çıkmayı garantilediği hatırlatarak, "Birbirine yakın takımların bulunduğu grupta son sürece geldiğimizde Avrupa'da olabilmek, devam edebilmek için yarın akşam itibariyle bütün oyun planımızı, konsantrasyon ve coşkumuzu kullanmaya çalışacağız. Maçı kazanıp hem kulüp hem ülke puanına önemli derecede katkıda bulunmak istiyoruz" diye konuştu.

Avrupa'da yollarına devam edebilmek için öncelikle Ferençvaros maçını kazanıp 9 puana ulaşmak istediklerini belirten Abdullah Avcı, "Çıkacak sonuca göre Avrupa'da olmak istiyoruz. Tabii ki Trabzonspor olduğu için gönül en tepesinde, en iyisinde olmasını istiyor ama hayat bazen o şekilde devam etmiyor. Bu oyunun içinde bireysel performanslar olabilir.

Oyunu da bireysel performansı da sorguluyoruz. Her kulvarda varız. Geçen seneden iyi alışkanlıklar olduğu için orayla kıyaslama oluyor. Yarış içindeyiz, Avrupa'da, ligde de. Kupa başlamadı. Oyuncu profilinden tespit ettiğimiz eksik taraftarımız var. Oyun oyuncu üzerinden devre arasıyla alakalı çalışmalarımız var" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un taraftarına yarın ve Konyaspor maçında çok ihtiyacı olduğunu hatırlatan Avcı, "Yarın akşam taraftarımızın tutkulu desteğine ihtiyacımız var. Geçen sene sonuna kadar sürdürdüler, 12. oyuncu gibi pozitif desteklerini yine vermelerini istiyoruz. Son viraja girerken onların bu desteğine ihtiyacımız var. Yarından itibaren bizle olacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.