Bakan Kurum’a taraftarlardan sevgi seli

Beysu Konyaspor Basketbol, evinde Samsunspor'u 75-66 yenerek adını Süper Lig’e yazdırırken maç sonunda taraftarlardan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Bakan Kurum’a taraftarlardan sevgi seli

Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off finali dördüncü maçında Beysu Konyaspor Basketbol, evinde Samsunspor'u 75-66 yenerek adını Süper Lig’e yazdırdı.

Karşılaşma sonunda salonda büyük sevinç yaşanırken, Konyaspor’u yalnız bırakmayan ve en büyük destekçisi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, taraftarlarla bir araya geldi. Taraftarların büyük sevgisi ile karşılaşan Bakan Kurum, taraftarlarla şampiyonluğu kutlarken, selfi yaparak günü ölümsüzleştirdi.

konyaspor.jpg

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile de şampiyonluğun Konya’ya çok yakıştığını ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “ Şampiyonluk Konya'mıza çok yakışıyor Türkiye Basketbol Play-Off finali müsabakaları sonunda şampiyon olarak adını Basketbol Süper Lig’ine yazdıran Beysu Konyaspor’umuzu canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.