Başkan Fatih Özgökçen: Ahmet Çalık herkesin gönlünde taht kurdu, derin izler bıraktı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık'ın beyefendiliği, insanlığı, özel yaşamı ve karakteriyle kısa sürede herkesin gönlünde taht kurduğunu ve derin izler bıraktığını söyledi.

Başkan Fatih Özgökçen: Ahmet Çalık herkesin gönlünde taht kurdu, derin izler bıraktı

Konyaspor ve ülke futbolunun sadece çok iyi bir oyuncusunu değil, çok güzel bir insanını kaybettiğini anlatan kulüp başkanı Fatih Özgökçen, Ahmet Çalık'ın, kulübün güzel tarihinde, hafızalarında ve dualarında hep yaşayacağını söyledi.

"ÖLDÜKTEN SONRA GÜZEL ŞEKİLDE ANILABİLMEK HERKESE NASİP OLMUYOR"

Çok özel bir insan olan Çalık'ın yıllar geçse de acısının ilk günkü gibi tazeliğini koruyacağını belirten Özgökçen, şöyle konuştu:

"Beyefendiliği, insanlığı, özel yaşamı ve karakteriyle kısa sürede herkesin gönlünde taht kurdu, derin izler bıraktı. Rahmetli kardeşimizin çehresini bir gözünüzün önüne getirin. Onun karakteri, kalbinin temizliği ve güzel ahlakı hani derler ya alnına yansır, gerçekten öyle bir kardeşimizdi.

Öldükten sonra güzel şekilde anılabilmek herkese nasip olmuyor. Ahmet Çalık'ın vefatıyla dünyanın dört bir tarafından, telefon ve başsağlığı mesajları aldık. Dünyanın birçok yerinde adına su kuyuları açıldı, mescitler, kütüphaneler, okullar yapıldı."

Başkan Özgökçen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda da şu ifadelere yer verdi: "Bu dünyadan bir Ahmet Çalık geçti. İnsanlığı ve karakteri ile herkesin gönlünde taht kurdu. Bir insan en iyi ve en güzel nasıl hatırlanmak istiyorsak öyle güzel hatırlıyoruz. Her zaman kalbimizin kardeşim."

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.