Başkan Fatih Özgökçen'den Konyaspor'a destek çağrısı

Cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulda Konyaspor'un 22. başkanı seçilen Fatih Özgökçen, "Konyaspor şehrimizin bir markası bu markayı da en üst düzeyde taşımak hepimizin görevidir." dedi.

Başkan Fatih Özgökçen'den Konyaspor'a destek çağrısı

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor Kulübünün şehrin bir markası olduğunu ve bu markaya herkesin sahip çıkmasının gerektiğini söyledi. 

‘KONYASPOR ŞEHRİN MARKASIDIR’

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yaptığı açıklamada cumartesi günü yapılan genel kurulda Konyaspor’da arzu edilen birlik ve beraberliğin sağlandığını söyledi. Genel kurula katılan tüm delegelere teşekkür eden Başkan Özgökçen “Öncelikle teşekkür ediyoruz. Genel kurulumuz oldukça kalabalık ve tüm delegelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Arzu etmiş olduğumuz birlik ve beraberlik kanaatimce genel kurulda sağlanmış oldu. Önceki başkanlarımız da teveccüh ederek genel kurulumuza katıldı. Bu açıdan kendilerine de teşekkür ediyorum. Konyaspor şehrimizin bir markası bu markayı da en üst düzeyde taşımak hepimizin görevidir. Sadece genel kurul bize görev verdi. Burada şehrimizin tüm örgütleri, Belediyelerimiz velhasıl Konya’da yaşayan herkes Konyaspor’a katkı sağlayacaktır. Buna inancım tam” diye konuştu.

‘DESTEKLER OLMALI’

Konyaspor olarak gerekli transferlerin yapılacağını belirten Özgökçen, yaşanan pandemi sürecinde kulüplerin gelirlerinin düştüğünü hatırlattı. Kulüplerin ayakta kalabilmesi için farklı desteklerin olması gerektiğinin altını çizen Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen “Transferler yapmak ve kulübümüzün geleceğini daha iyi yerlere taşıma adına çalışmalar yapacağız. Pandemi süreci tabi kimsenin beklemediği yüz yılda bir yaşanan hadise. Fakat Anadolu kulüplerinin gelirleri de belli. Bu gelirlerin biraz düşmesi kulüplerin yaşama noktasında sıkıntılara sebep oluyor. Bunu şekillendirmek lazım. Kulüplerin, futbolun ve sporun ayakta kalabilmesi adına farklı desteklerin de olması mecburidir. Bu noktada daha detaylı çalışmalar yapılabilir. Bu çalışmalar ile birlikte inanıyoruz ki Türk sporu ve kulüpler daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

‘TARAFTARIMIZI ÖZLEDİK’

Konyaspor taraftarlarını özlediklerini ve maçları seyircili oynamak istediklerini belirten Fatih Özgökçen “Taraftar sporun olmazsa olmazıdır. Geçen sene biliyorsunuz taraftar maçlara alınmadı. Ve çok sessiz bir ortamda sessiz maçlar oldu. Biz taraftarımızı özledik. İnanıyoruz ki taraftarımız da takımımızı özlemiştir. Sabırsızlıkla sahamızda seyircili maç oynama günlerini bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.