Belözoğlu'dan Fenerbahçe açıklaması!

Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Esenler Gençlik Günleri'nde Fenerbahçe'ye dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu'dan Fenerbahçe açıklaması!

2020-2021 sezonunun son 10 haftasında Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Erol Bulut'tan görevi devralan ve 1 yenilgi ile sezonu tamamlayan Emre Belözoğlu, geride bıraktığımız sezonu ise Başakşehir'de 4. sırada bitirmişti.

Emre Belözoğlu, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Esenler Gençlik Günleri'nde kariyeri ve Fenerbahçe'ye dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu, "Bazıları yarım kalmış hikaye diyor ama benim için Fenerbahçe hiçbir zaman hikaye olmadı, hayatın ta kendisi oldu. Teknik direktörlükte daha çok geliştikten, daha donanımlı hale geldikten sonra inşallah tekrar Fenerbahçe'de çalışmak isterim" dedi.

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler hakkındaki görüşlerini de dile getiren Belözoğlu, "Ben Fenerbahçe'de sportif direktörken Arda Güler ile sözleşme imzaladık. Belki çok iddialı olacak ama ben de çok yetenekliydim, Tugay Kerimoğlu da çok yetenekliydi ama Arda Güler'de gördüğüm yetenek hiçbirimizde yoktu. Çok daha özel bir yetenek." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.