Beşiktaş, Abdülkerim’in peşini bırakmıyor

Siyah beyazlıların Türkiye’den kadrosuna katmayı istediği tek futbolcu var; Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı. 2025’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu ise Teknik Direktör İlhan Palut bırakmak istemiyor.

Beşiktaş, Abdülkerim’in peşini bırakmıyor

Beşiktaş ’ta sözleşmesi sona eren futbolcular tek tek takıma veda ederken 2022-23 planlaması için çalışmalar hummalı bir şekilde sürdürülüyor. Ljajic, Douglas, Lens, N’Sakala, Vida, Oğuzhan, Serdar, Mehmet Topal, Gökhan Töre ile devam etmeme kararı alan siyah beyazlıların Türkiye’den kadrosuna katmayı istediği tek futbolcu var; Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı.

Hürriyet’in haberine göre Vida’nın vedası Serdar Saatçı ile ayrılık kararının alınmasının ardından transferde öncelikli olarak forvet ile birlikte stoper bölgesine takviye yapmayı düşünen Beşiktaş, Konya ile başarılı bir sezon geçiren 27 yaşındaki futbolcuyu istiyor. Yabancı sayısının azaltılacak olması da Abdülkerim’i tercihinde rol oynuyor. Transferdeki en büyük engel ise 2025’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu Konya Teknik Direktörü İlhan Palut’un bırakmak istememesi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.