Beşiktaş'tan Weghorst planı

Beşiktaş'ın Wout Weghorst planı ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar, Hollandalı golcünoün transferinde bonservis sorununu çözmek istiyor.

Beşiktaş'tan Weghorst planı

Beşiktaş, forvet transferi için ilk tercihi Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. Cenk Tosun ile 1+1 yıllık kontrat yapan Siyah-Beyazlılar, Hollandalı oyuncunun kulübü Burnley ile satın alma opsiyonu için pazarlık yaptı. Beşiktaş'ın esas planı da ortaya çıktı.

Yeni sezonda şampiyon olmak isteyen Beşiktaş, Wout Weghorst'u bonservisiyle birlikte almak istiyor. 29 yaşındaki golcü için teklifini yapan Beşiktaş, Burnley'e teklifini yaparak beklemeye geçti.

İngiliz ekibi bu öneriyi kabul ederse Weghorst bonservisiyle birlikte gelecek. Hollandalı golcü aksi halde ilk planda bir yıl kiralık oynayacak ve kulüpler satın alma opsiyonu ve bonservis konusunda daha sonra yeniden masaya oturacak.

Beşiktaş'la resmi sözleşme imzalamak için gün sayan Wout Weghorst'un yarın başlayacak olan Avusturya kampına katılabileceği ileri sürüldü. Tecrübeli futbolcu kulüpler arasındaki pazarlıkların tamamlanması ardından kendisine gönderilen sözleşmeyi imzalayacak ve Avusturya'ya hareket edecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.