Altın 6621.85
BIST 12433.5
Dolar 43.2654
Euro 50.7875
Sterlin 58.221

Burak Yılmaz’a men cezası! Konyaspor maçında takımın başında olamayacak

Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Türkiye Kupası’ndaki disiplin ihlalleri nedeniyle 3 maç men cezası aldı. Yılmaz, bu ceza kapsamında Konyaspor karşılaşmasında takımının başında yer alamayacak.

Burak Yılmaz’a men cezası! Konyaspor maçında takımın başında olamayacak

Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz’a, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Kocaelispor karşılaşmasındaki davranışları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç men cezası verildi. Karar, 13 Ocak 2026 tarihinde oynanan Gaziantep FK – Kocaelispor mücadelesi sonrası açıklandı.

TFF’den yapılan açıklamada, Burak Yılmaz’ın müsabaka görevlilerine yönelik ihraç öncesi ve ihraç sonrası hakaret ve tehditte bulunduğu gerekçesiyle Futbol Disiplin Talimatı’nın ilgili maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 80 bin TL para cezası aldığı belirtildi.

burak-yilmaza-men-cezasi-konyaspor-macinda-takimin-basinda-olamayacak

Bu karar doğrultusunda Burak Yılmaz, Gaziantep FK’nin Süper Lig’de oynayacağı TÜMOSAN Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında takımının başında sahaya çıkamayacak. Gaziantep temsilcisi, söz konusu karşılaşmalara yardımcı antrenör yönetiminde çıkacak.

burak-yilmaza-men-cezasi-konyaspor-macinda-takimin-basinda-olamayacak

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.