CANLI ANLATIM: Konyaspor – Eyüpspor

Konyaspor ile Eyüpspor Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. 6 Ekim Pazar günü oynanacak mücadelede Çanakkale bölgesi hakemi Erkan Özdamar görev yapacak.

CANLI ANLATIM: Konyaspor – Eyüpspor

Süper Lig’de Pazar gününün açılış maçı Konya’da oynanacak. Konyaspor, Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor’u ağırlayacak.

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada Erkan Özdamar düdük çalacak.

Evinde oynadığı 3 maçı da kazamayan yeşil-beyazlılar sahasında ilk galibiyetini alarak milli araya moralli girmek istiyor.

İKİ TAKIM SÜPER LİG’DE İLK KEZ KARŞILAŞACAK

Konyaspor ile Eyüpspor bu maçla beraber Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar geride kalan 7 haftada 8 puan topladı. Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden eflatun-sarılı takımın ise 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 12 puanı bulunuyor.

KONYASPOR’U 2 DEPLASMAN MAÇI BEKLİYOR

Süper Lig’e 8. haftanın ardından milli maçlar nedeniyle ara verilecek. Konyaspor’u Eyüpspor maçının ardından üst üste iki deplasman maçı bekliyor. Yeşil-beyazlı takım 20 Ekim’de Beşiktaş, 27 Ekim’de de Gaziantep FK ile karşılaşacak.

MUHTEMEL 11'LER

Konyaspor XI: Slowik, Nikola, Adil, Bazoer, Guilherme, Jevtovic, Oğulcan, Ndao, Yusuf, Pedrinho, Kramer.

Eyüpspor XI: Berke Özer, Dubois, Robin Yalçın, Claro, Caner Erkin, Midtsjö, Saiz, Emre Akbaba, Ahmed Kutucu, Melih Kabasakal, Thiam.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.