Cyle Larin: “İnşallah şampiyon olacağız”

Beşiktaş’ın en golcü ismi olan Cyle Larin, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı için, “İnşallah şampiyon olacağız” derken, Galatasaray maçında da savaşarak yola devam edeceklerini belirtti.

Cyle Larin: “İnşallah şampiyon olacağız”

Süper Lig’de attığı 19 golle krallık yarışında ikinci sırada bulunan Beşiktaş’ın en golcü ismi Cyle Larin, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisinden, şampiyonluk yarışına dek birçok soruyu yanıtlayan Larin, “İnşallah şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

“SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Beşiktaş’ın lig yarışında zirvede olmasına katkı verdiği için mutlu olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Larin, “İyi oynuyoruz. Takım iyi oynadığı zaman ben de iyi oynuyorum. Sezon içinde çok çalıştım. Gol atarak katkı yaptığım için de mutluyum. Kısa sürede çok maç oynadık ve çok enerji harcadık. Şampiyonluğa giden yolun ne olduğunu, nasıl maçlar kazanılmasını biliyoruz. Şampiyonluğa ulaşana dek de bunu yaparak savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz sezon Belçika’ya gidip geri dönmesiyle ilgili de konuşan Larin, “Bir şey değişmedi benim adıma. Fizik olarak geliştiğimi söyleyebilirim. Belçika’da daha çok forma giydiğim için bu durum ritmimi yakalamamı sağladı ve buraya hazır geldim” diye konuştu.

Larin futbolda örnek aldığı ismin de Drogba olduğunu ve çocukken, yıldız golcünün maçlarını izlediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.