Dursun Çağlayan'dan Antalyaspor açıklaması: Sponsorluktan çekiliriz

Antalyaspor'un sponsoru Çağlayan Grup'un sahibi Dursun Çağlayan, İsrailli futbolcunun kovulmaması halinde sponsorluktan çekileceklerini duyurdu.

Dursun Çağlayan'dan Antalyaspor açıklaması: Sponsorluktan çekiliriz

Çağlayan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Antalyaspor'un forma sponsoru olduklarını ve bu görevi gururla yerine getirdiklerini belirtti.

Çağlayan, “Çağlayan Grup olarak ülkemizin güzide kulüplerinden Antalyaspor’un forma sponsorluğunu yapıyoruz. Türk Futboluna ve Antalyaspor’a hizmet etmeyi gurur ve onur biliyoruz. Ancak maalesef Antalyaspor futbolcularından Sagiv Jehezkel’nin İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırıma destek mahiyetindeki şovu bizi derinden üzmüştür. Sporun ve Antalyaspor’un bu iğrenç soykırıma destek mesajına alet edilmesi kabul edilemez. Antalyaspor yönetiminin bu hadsizlik karşısında gerekli tepkiyi göstereceğini ve bu eylemi karşılıksız bırakmayacağını düşünüyor ve temenni ediyoruz.

Bu konuyu derhal klüp başkanımız sn Sinan Boztepe ve yönetiminden bazı arkadaşlarla görüştük, futbolcu hakkında kadro dışı bırakılmasının yetmeyeceğini sözleşmesinin fesih edilerek sınır dışı edilmesi gerektiğini aksi takdirde Antalyasporumuza ve grup firmamıza da başka bir kararın yakışmayacağını , gerekli yaptırımın uygulanmadığı takdirde çok sevdiğimiz Antalyaspor’un sponsorluğundan çekileceğimizi kulüp yönetimine ilettik. Zulme alkış tutana sessiz kalma da zulümdür. Çağlayan Grup olarak markamıza zarar vermesi soykırım propagandası yapılırken markamızın da aynı karede yer alması nedeniyle Sagiv Jehezkel’in hakkında dava açacağız. Hukukçularımız süreci takip edecekler. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.