Emre Belözoğlu’ndan Konyaspor maçı yorumu

Başakşehir, Süper Lig'in 4'üncü haftasında sahasında Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Zor günler geçiren Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Alışık olmadığımız bir süreç. Bu da bizim sınavımız.” dedi.

Emre Belözoğlu’ndan Konyaspor maçı yorumu

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Konyaspor’un 1-0 kazandığı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

3 hafta sonunda puan alamadıkları için çok üzgün olduklarını belirten Belözoğlu, "Çok üzgünüz, 3'te 0 yaptığımız için. Alışık olmadığımız bir süreç. Bu da bizim sınavımız. Oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Bazı kırılma anları var. Oyuncularımın emeği için üzgünüm. En iyi yaptığımız şeyi yapmaya, saha içerisine konsantre olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"ÜSTESİNDEN GELEBİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

Milli maç arasının kötü giden süreci düzeltmek için fayda sağlayıp sağlamayacağı yönünde gelen bir soruya ise Emre Belözoğlu şöyle cevap verdi:

"Yeterli süremiz oluyor. 2 haftadır bu maça hazırlanıyoruz. Dersimize çalıştık. Oyunda kaybedecek bir şey de görmedim. Kolay da gol yiyoruz. Teknik adamlık böyle bir meslek. Üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum. Fikrim değişirse başka şeyler konuşuruz. Çok eksiğimiz var. Geçen seneden çok farklı bir kadromuz var. Bu durumun bir yerde döneceğini düşünüyorum."

emre-belozoglundan-konyaspor-maci-yorumu.jpg

"BAZI BÖLGELERDE EKSİKLERİMİZ VAR"

Transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Belözoğlu, "Yöneticilerimiz, bütçemiz ve ekonomimiz doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bazı bölgelerde eksiklerimiz var. Stoper bölgesinde çok eksiğimiz var. 6 numara konusunda da düşüncelerimiz vardı. Önümüzdeki 10 günde transfer yapabilecek miyiz yoksa yapamayacak mıyız göreceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.